Trampolineshop, Tremelo (SEA)

Het project

Hoewel de SEA-account van deze klant onder de naam ‘Trampolineshop’ valt, biedt de klant niet alleen trampolines aan, maar verhuurt hij ook ceremoniewagens en staat hij in voor de verhuur en verkoop van partytenten.
We namen deze account enkele maanden geleden over en zorgden voor een grondige oppoetsbeurt. De account bleek destijds wel met kennis van zaken opgezet, maar leek door de jaren heen een eigen leven te gaan leiden zijn. Daardoor ontstond er een wildgroei aan al dan niet relevante zoekwoorden en leek een correcte opvolging eerder uitzondering dan regel.

We spendeerden erg veel tijd in het opzetten van een correcte zoekwoordenlijst, het updaten van de advertenties en zorgden voor de koppeling van de SEA-account en website aan een Google Analytics-account.

Momenteel is het nog te vroeg om een oordeel te vellen over onze inspanningen, maar in een zaak lijken we alvast geslaagd te zijn: door onze voortdurende communicatie met de klant over onze aanpak en doelstellingen neemt het vertrouwen van Trampolineshop.be in SEA weer toe.

andere klanten die u voorgingen

Contacteer ons