Over Ons

Wie?

I+ Production bvba is een eenmanszaak, gespecialiseerd in Google Ads en Facebook content management, in 2012 opgericht door Igor Rabaut. Igor is van opleiding historicus (K.U.Leuven) en vulde deze studie aan met een bijkomend diploma in American Studies. Niet bang om zijn geest te verruimen, trok hij tijdens zijn studiejaren naar de Universiteit van Amsterdam en de University of North Carolina at Chapel Hill. Na een lange loopbaan als bediende, waarin hij de nodige ervaring opdeed inzake sociale media en online advertising, besloot Igor eind 2012 het roer in eigen handen te nemen en zijn eigen bedrijf uit de grond te stampen. Als selfmade man bouwde hij een aantrekkelijke portefeuille op van klanten die via internetmarketing hun online vibiliteit willen vergroten en/of hun producten of diensten beter aan de man willen brengen. Zijn kennis van en ervaring in Google Ads worden sinds 2012 jaar na jaar beloond met het certificaat van Google Partners.

Klanten vertellen over ons

De samenwerking met Igor gaat terug tot de begindagen van I+ Production. Nadat we eerst onze Facebook-bedrijfspagina in zijn handen gaven, besloten we nadien, op aanraden van Igor, ook te adverteren in Google. We kunnen niet anders dan tevreden zijn over onze samenwerking. Igor beschikt over de nodige creativiteit om onze Facebook-pagina steeds weer van interessante en aantrekkelijke inhoud te voorzien en speelt steeds in op de laatste nieuwtjes binnen LTC Vastgoedadvies en de vastgoedmarkt. Voor Google AdWords bouwde hij een zeer duidelijk gestructureerde account op die volgens de regels van de kunst opgevolgd wordt. Wij ervaren alvast de voordelen van deze aanpak: onze panden en diensten worden sneller gevonden en onze online visibiliteit in zijn geheel ging er flink op vooruit.

LTC Vastgoedadvies, Ludo Stouthuyzen, zaakvoerder

Wij gingen in 2013 in zee met I+ Production. Hij zette een Facebook-bedrijfspagina voor ons op en beheert die sinds die dag uitstekend, met een interessante mix van productinfo, weetjes uit de sector en ander tot de verbeelding sprekend materiaal. Bovendien komt hij zeer geregeld langs in de winkel om foto’s te nemen en de laatste nieuwigheden te noteren. Ondertussen hebben we vlotjes de kaap van de 2.500 fans overschreden! In 2016 startten we ook met Google AdWords. Omdat onze website zich hier niet meteen tot leende, besloot Igor zelf de nodige aanpassingen te doen. Dankzij zijn ervaring en de stipte opvolging zijn wij voor een prikje alomtegenwoordig op Google. Mission accomplished!

Dierenspeciaalzaak GEJO, Peter Beke, zaakvoerder

Toen we in januari 2015 op zoek gingen naar een nieuwe copywriter voor onze vacatureteksten kwamen we via een gemeenschappelijke kennis bij Igor terecht. We mochten meteen de toegevoegde waarde van I+ Production ervaren: een vlotte pen, duidelijk inzicht en een snelle werking. Vragen we vandaag een tekst aan Igor, dan wordt die in de meeste gevallen binnen de 24 uur afgeleverd. Onze samenwerking loopt niet alleen op professioneel vlak gesmeerd, ook op persoonlijk vlak ervaren we die als zeer aangenaam. Igor is een hartelijke kerel, die steeds klaar staat om ons uit de nood te helpen

Andress Consulting, Kristof Vermeire, zaakvoerder
Onze werkwijze
stap 1

Wij dragen een persoonlijk contact met de klant erg hoog in het vaandel. Net door ons in te leven in de situatie van de potentiële klant slagen wij erin de finesse van zijn business te begrijpen en hem een voorstel op maat te bezorgen. We verplaatsen ons daarvoor met plezier naar het kantoor van de klant voor een diepgaand gesprek.

stap 2

Kiest de klant voor een Google Ads-campagne, dan verrichten wij een vooronderzoek waarbij we de mogelijke kosten berekenen en de kans op succes van het project nagaan. Opteert de klant voor Facebook, dan stellen wij een planning op met daarin onze berichtvoorstellen. Indien gewenst bekijken we ook de mogelijkheden van Facebook advertising.

stap 3

Op het door de klant gewenste tijdstip en na diens goedkeuring van onze voorstellen lanceren we de campagnes. Openheid staat hierbij steeds centraal. Daarom delen we alle accounts met de klant zelf, zodat die altijd inzage heeft. Aanpassingen gebeuren, in de mate van het mogelijke, binnen de kortst mogelijke termijn.

Contacteer ons