Facebook Content & Conversation Management

20
Bedrijfspagina's in beheer
Wat?

Ruim 6 miljoen Belgen hebben vandaag de dag een account op Facebook. Daarmee vormen ze een dankbaar publiek waarop jij als bedrijf kan inspelen. De vraag is dan ook niet langer ‘Moet ik op Facebook aanwezig zijn?’, maar ‘Hoe profileer ik me hier als bedrijf?’. Je kan je Facebook-bedrijfspagina gerust beschouwen als het verlengstuk van je website. Waar die laatste echter vrij statisch is, kan je je Facebook-pagina van het ene moment op het andere actualiseren door het lanceren van een nieuw bericht. Meer nog, je kan het (online) gesprek aangaan met je fans en zo een hechte community uitbouwen.

Aanpak

I+ Production beheert momenteel een 20-tal bedrijfspagina’s op Facebook. De onderwerpen zijn zeer uiteenlopend, gaande van de verhuur van kajaks tot de plaatsing van ramen en deuren. Maar wees gerust, we weten voor elk onderwerp steeds weer een boeiend verhaal te brengen. We focussen daarbij natuurlijk in de eerste plaats op het kernproduct of de belangrijkste dienst van je bedrijf, maar betreden ook andere relevante pistes. Zo krijgen we een boeiend en afwisselend geheel van berichten, die steeds weer de aandacht van je fans trekken. Daarnaast screenen we voortdurend de activiteiten op de pagina. Op die manier kunnen we meteen reageren op een opmerking of vraag van een fan.

Transparantie

Ook hier kiezen we volop voor transparantie. We leggen op voorhand de planning voor met de voorgestelde posts en leveren achteraf een zeer overzichtelijk en eerlijk rapport. Heeft de klant een nieuw artikel binnen of wil hij iets dringend onder de aandacht brengen, dan passen wij ons eenvoudigweg aan en bedienen we de klant op zijn wenken. Geen ellenlange procedures vooraleer een actie geïmplementeerd wordt, maar onmiddellijke actie! Reacties van fans beantwoorden we – in de mate van het mogelijke – zoveel mogelijk zelf. Indien nodig leggen we de vraag of opmerking aan de klant voor, waarna we diens feedback terugkoppelen naar de fan. Ten slotte kunnen we ook nog terugvallen op onze gedegen kennis van Photoshop en Indesign waardoor we zelf voor aanpassingen aan foto’s of eenvoudige creaties kunnen zorgen, zonder daarvoor extra kosten te moeten aanrekenen. Onze tarieven vind je hier. Wil je dieper ingaan op onze aanpak, neem dan snel contact met ons op.

klanten aan het woord

De samenwerking met Igor gaat terug tot de begindagen van I+ Production. Nadat we eerst onze Facebook-bedrijfspagina in zijn handen gaven, besloten we nadien, op aanraden van Igor, ook te adverteren in Google. We kunnen niet anders dan tevreden zijn over onze samenwerking. Igor beschikt over de nodige creativiteit om onze Facebook-pagina steeds weer van interessante en aantrekkelijke inhoud te voorzien en speelt steeds in op de laatste nieuwtjes binnen LTC Vastgoedadvies en de vastgoedmarkt. Voor Google AdWords bouwde hij een zeer duidelijk gestructureerde account op die volgens de regels van de kunst opgevolgd wordt. Wij ervaren alvast de voordelen van deze aanpak: onze panden en diensten worden sneller gevonden en onze online visibiliteit in zijn geheel ging er flink op vooruit.

LTC Vastgoedadvies, Ludo Stouthuyzen, zaakvoerder

Wij gingen in 2013 in zee met I+ Production. Hij zette een Facebook-bedrijfspagina voor ons op en beheert die sinds die dag uitstekend, met een interessante mix van productinfo, weetjes uit de sector en ander tot de verbeelding sprekend materiaal. Bovendien komt hij zeer geregeld langs in de winkel om foto’s te nemen en de laatste nieuwigheden te noteren. Ondertussen hebben we vlotjes de kaap van de 2.500 fans overschreden! In 2016 startten we ook met Google AdWords. Omdat onze website zich hier niet meteen tot leende, besloot Igor zelf de nodige aanpassingen te doen. Dankzij zijn ervaring en de stipte opvolging zijn wij voor een prikje alomtegenwoordig op Google. Mission accomplished!

Dierenspeciaalzaak GEJO, Peter Beke, zaakvoerder

Toen we in januari 2015 op zoek gingen naar een nieuwe copywriter voor onze vacatureteksten kwamen we via een gemeenschappelijke kennis bij Igor terecht. We mochten meteen de toegevoegde waarde van I+ Production ervaren: een vlotte pen, duidelijk inzicht en een snelle werking. Vragen we vandaag een tekst aan Igor, dan wordt die in de meeste gevallen binnen de 24 uur afgeleverd. Onze samenwerking loopt niet alleen op professioneel vlak gesmeerd, ook op persoonlijk vlak ervaren we die als zeer aangenaam. Igor is een hartelijke kerel, die steeds klaar staat om ons uit de nood te helpen

Andress Consulting, Kristof Vermeire, zaakvoerder

Contacteer ons