Google Ads

45
Accounts in beheer
Wat?

Zweer jij nog bij een paginagrote advertentie in het lokale weekblad? Wel, dat zal ongetwijfeld zijn nut hebben, maar de beperkingen zijn niet te onderschatten. Wat is het rendement van je advertentie, wat als je op het laatste nippertje een wijziging wilt, wat zijn de minimumkosten, …? Met Google Ads, het advertentieprogramma van Google, omzeil je deze problemen vlotjes. Dankzij het Pay-Per-Click-systeem (CPC) betaal je enkel als er effectief op je advertentie geklikt wordt. Bovendien bepaal je als adverteerder zelf hoeveel je maximum per klik wil betalen. De plaats die je advertentie bereikt in de Google-zoekmachine is afhankelijk van dit bod en dat van je concurrenten, maar ook van een groot aantal andere parameters, zoals de relevantie van de zoekwoorden, de historische prestaties van je account e.a.

Voordelen

Google Ads biedt tal van voordelen. Laten we ons beperken tot de belangrijkste: • Gegarandeerde visibiliteit, vanaf dag 1 • Onmiddellijk inzetbaar • Uiterst flexibel, zowel inzake inhoud, budget als tijd • Budgetvriendelijk • Volledig meetbaar • Voortdurend aanpasbaar

Resultaat

Laat ons eerlijk zijn: iedereen kan een Google Ads-campagne opzetten en beheren, zoals ook iedereen zijn buitenmuren kan schilderen of zijn grasmachine kan herstellen. Wil je echter egaal geschilderde muren en een grasmachine die zonder strubbelingen zijn werk doet, dan heb je een vakman nodig. Zo ook bij Google Ads. I+ Production beschikt over de kennis en ervaring om jouw campagne tot ongekende hoogten te brengen. Momenteel beheren wij met succes een 45-tal Google Ads-accounts, gaande van eenvoudige campagnes voor eenmanszaken tot ingewikkelde accounts voor zeer grote bedrijven. Daarbij kiezen we steeds voor een persoonlijke en open benadering. We schermen onze aanpak en resultaten niet af van de klant, maar betrekken die laatste maar wat graag bij het Google Ads-project. Wijzelf mogen dan wel over de nodige Google Ads-kennis en -ervaring beschikken, het is de klant zelf die zijn eigen product of dienst als geen ander kent en door zijn input de campagnes nog een niveau hoger kan tillen. Om onze openheid te bekrachtigen en de wisselwerking te bestendigen, zorgen wij op afgesproken tijdstippen voor een gedetailleerd rapport met aanbevelingen. Onze tarieven vind je hier. Wil je meer weten over Google Ads en de toegevoegde waarde ervan voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

klanten aan het woord

De samenwerking met Igor gaat terug tot de begindagen van I+ Production. Nadat we eerst onze Facebook-bedrijfspagina in zijn handen gaven, besloten we nadien, op aanraden van Igor, ook te adverteren in Google. We kunnen niet anders dan tevreden zijn over onze samenwerking. Igor beschikt over de nodige creativiteit om onze Facebook-pagina steeds weer van interessante en aantrekkelijke inhoud te voorzien en speelt steeds in op de laatste nieuwtjes binnen LTC Vastgoedadvies en de vastgoedmarkt. Voor Google AdWords bouwde hij een zeer duidelijk gestructureerde account op die volgens de regels van de kunst opgevolgd wordt. Wij ervaren alvast de voordelen van deze aanpak: onze panden en diensten worden sneller gevonden en onze online visibiliteit in zijn geheel ging er flink op vooruit.

LTC Vastgoedadvies, Ludo Stouthuyzen, zaakvoerder

Wij gingen in 2013 in zee met I+ Production. Hij zette een Facebook-bedrijfspagina voor ons op en beheert die sinds die dag uitstekend, met een interessante mix van productinfo, weetjes uit de sector en ander tot de verbeelding sprekend materiaal. Bovendien komt hij zeer geregeld langs in de winkel om foto’s te nemen en de laatste nieuwigheden te noteren. Ondertussen hebben we vlotjes de kaap van de 2.500 fans overschreden! In 2016 startten we ook met Google AdWords. Omdat onze website zich hier niet meteen tot leende, besloot Igor zelf de nodige aanpassingen te doen. Dankzij zijn ervaring en de stipte opvolging zijn wij voor een prikje alomtegenwoordig op Google. Mission accomplished!

Dierenspeciaalzaak GEJO, Peter Beke, zaakvoerder

Toen we in januari 2015 op zoek gingen naar een nieuwe copywriter voor onze vacatureteksten kwamen we via een gemeenschappelijke kennis bij Igor terecht. We mochten meteen de toegevoegde waarde van I+ Production ervaren: een vlotte pen, duidelijk inzicht en een snelle werking. Vragen we vandaag een tekst aan Igor, dan wordt die in de meeste gevallen binnen de 24 uur afgeleverd. Onze samenwerking loopt niet alleen op professioneel vlak gesmeerd, ook op persoonlijk vlak ervaren we die als zeer aangenaam. Igor is een hartelijke kerel, die steeds klaar staat om ons uit de nood te helpen

Andress Consulting, Kristof Vermeire, zaakvoerder

Contacteer ons