Copywriting

Tal van websites, vacature- en andere teksten
Wat?

Oude liefde roest niet. Daarom kan je bij ons, op specifiek verzoek, ook terecht voor copywriting en rewriting van bestaande teksten. Heb je al een degelijke basistekst of heb je slechts enkele krabbels op papier? Geen nood, wij toveren een vlot leesbare tekst uit onze pen tevoorschijn.
Heb je een tekst in het Frans, Engels of Duits die je vertaald wil zien in het Nederlands? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe?

I+ Production beschikt over jarenlange ervaring in het herwerken van teksten. Koppel onze vlotte pen aan een onberispelijke spelling en een erg korte verwerkingstijd, en je weet dat je bij ons goed zit.
Wij leveren enkel teksten af in het Nederlands. In de meeste gevallen kwijten wij ons van onze opdracht binnen de 24 uur.

Resultaat?

Van vrijwel onleesbare notities tot een aangename tekst in een mum van tijd, zonder taalfouten en met de nodige creativiteit in de stijl die jij wenst? I+ Production zorgt ervoor.

Contacteer ons vandaag nog.

klanten aan het woord

De samenwerking met Igor gaat terug tot de begindagen van I+ Production.

Nadat we eerst onze Facebook-bedrijfspagina in zijn handen gaven, besloten we nadien, op aanraden van Igor, ook te adverteren in Google.

We kunnen niet anders dan tevreden zijn over onze samenwerking. Igor beschikt over de nodige creativiteit om onze Facebook-pagina steeds weer van interessante en aantrekkelijke inhoud te voorzien en speelt steeds in op de laatste nieuwtjes binnen
LTC Vastgoedadvies en de vastgoedmarkt.

Voor Google AdWords bouwde hij een zeer duidelijk gestructureerde account op die volgens de regels van de kunst opgevolgd wordt.
Wij ervaren alvast de voordelen van deze aanpak: onze panden en diensten worden sneller gevonden en onze online visibiliteit in zijn geheel ging er flink op vooruit.

LTC Vastgoedadvies, Ludo Stouthuyzen, zaakvoerder

Wij gingen in 2013 in zee met I+ Production. Hij zette een Facebook-bedrijfspagina voor ons op en beheert die sinds die dag uitstekend, met een interessante mix van productinfo, weetjes uit de sector en ander tot de verbeelding sprekend materiaal. Bovendien komt hij zeer geregeld langs in de winkel om foto’s te nemen en de laatste nieuwigheden te noteren.
Ondertussen hebben we vlotjes de kaap van de 2.500 fans overschreden!

In 2016 startten we ook met Google AdWords. Omdat onze website zich hier niet meteen tot leende, besloot Igor zelf de nodige aanpassingen te doen.
Dankzij zijn ervaring en de stipte opvolging zijn wij voor een prikje alomtegenwoordig op Google. Mission accomplished!

Dierenspeciaalzaak GEJO, Peter Beke, zaakvoerder

Toen we in januari 2015 op zoek gingen naar een nieuwe copywriter voor onze vacatureteksten kwamen we via een gemeenschappelijke kennis bij Igor terecht.
We mochten meteen de toegevoegde waarde van I+ Production ervaren: een vlotte pen, duidelijk inzicht en een snelle werking. Vragen we vandaag een tekst aan Igor, dan wordt die in de meeste gevallen binnen de 24 uur afgeleverd.
Onze samenwerking loopt niet alleen op professioneel vlak gesmeerd, ook op persoonlijk vlak ervaren we die als zeer aangenaam. Igor is een hartelijke kerel, die steeds klaar staat om ons uit de nood te helpen

Andress Consulting, Kristof Vermeire, zaakvoerder

Contacteer ons