Facebook advertising

9
Campagnes in beheer
Wat?

De verantwoordelijken van Facebook werpen het graag op: ‘Facebook is gratis en blijft gratis’. Jammer genoeg bereikt een organisch bericht tegenwoordig heel wat minder fans dan bijvoorbeeld 2 jaar geleden. Wil je toch een ruim bereik halen, dan ben je haast verplicht te adverteren op Facebook.

Hoe?

De targetingmogelijkheden van Facebook zijn de laatste jaren gelukkig voortdurend uitgebreid, zodat je nu, net zoals in SEA, zeer gericht kan adverteren. Bovendien geldt ook hier het CPC-principe: klikt men niet, dan betaal jij niet.

Aanpak

Wil je een bepaalde promotie of een specifiek product in de kijker stellen via Facebook? Wij bekijken samen met jou wat je wil promoten, wat je doelpubliek is en hoe we dit best aanpakken.

Twijfel niet ons te contacteren.

klanten aan het woord

De samenwerking met Igor gaat terug tot de begindagen van I+ Production.

Nadat we eerst onze Facebook-bedrijfspagina in zijn handen gaven, besloten we nadien, op aanraden van Igor, ook te adverteren in Google.

We kunnen niet anders dan tevreden zijn over onze samenwerking. Igor beschikt over de nodige creativiteit om onze Facebook-pagina steeds weer van interessante en aantrekkelijke inhoud te voorzien en speelt steeds in op de laatste nieuwtjes binnen
LTC Vastgoedadvies en de vastgoedmarkt.

Voor Google AdWords bouwde hij een zeer duidelijk gestructureerde account op die volgens de regels van de kunst opgevolgd wordt.
Wij ervaren alvast de voordelen van deze aanpak: onze panden en diensten worden sneller gevonden en onze online visibiliteit in zijn geheel ging er flink op vooruit.

LTC Vastgoedadvies, Ludo Stouthuyzen, zaakvoerder

Wij gingen in 2013 in zee met I+ Production. Hij zette een Facebook-bedrijfspagina voor ons op en beheert die sinds die dag uitstekend, met een interessante mix van productinfo, weetjes uit de sector en ander tot de verbeelding sprekend materiaal. Bovendien komt hij zeer geregeld langs in de winkel om foto’s te nemen en de laatste nieuwigheden te noteren.
Ondertussen hebben we vlotjes de kaap van de 2.500 fans overschreden!

In 2016 startten we ook met Google AdWords. Omdat onze website zich hier niet meteen tot leende, besloot Igor zelf de nodige aanpassingen te doen.
Dankzij zijn ervaring en de stipte opvolging zijn wij voor een prikje alomtegenwoordig op Google. Mission accomplished!

Dierenspeciaalzaak GEJO, Peter Beke, zaakvoerder

Toen we in januari 2015 op zoek gingen naar een nieuwe copywriter voor onze vacatureteksten kwamen we via een gemeenschappelijke kennis bij Igor terecht.
We mochten meteen de toegevoegde waarde van I+ Production ervaren: een vlotte pen, duidelijk inzicht en een snelle werking. Vragen we vandaag een tekst aan Igor, dan wordt die in de meeste gevallen binnen de 24 uur afgeleverd.
Onze samenwerking loopt niet alleen op professioneel vlak gesmeerd, ook op persoonlijk vlak ervaren we die als zeer aangenaam. Igor is een hartelijke kerel, die steeds klaar staat om ons uit de nood te helpen

Andress Consulting, Kristof Vermeire, zaakvoerder

Contacteer ons